Zoë Bor-Marzoe

Zoë Bor-Marzoe is een stabiele teef die uitstekende resultaten heeft behaald op de shows, ze heeft een fantastisch karakter en is erg sociaal, kan ook met andere honden goed opschieten. Zoë heeft goede papieren en komt uit een goede bloedlijn, zij voldoet ruimschoots aan de rasstandaard. Ze is een evenwichtige en rustige hond. Ze is de stammoeder van onze kennel.

Voor ons heet ze Chuma, wat betekend: Waardevol bezit, vriendin. Deze naam heeft ze ruimschoots waargemaakt!

In 2011 hebben we het eerste nestje gefokt van Zoë Bor-Marzoe en Teun van het Maasjesfles. Er zijn 7 mooie pups geboren waarvan 4 teefjes en 3 reuen...het K nest Allemaal een juiste ridge en geen bemerkingen. Het was een mooi uniform nest en kerngezond die door haar als een volleerde moeder zijn groot gebracht! Het rapport van de nestinventarisatie van de RRCN was ook lovend! Voor 2012 hebben we gekozen nog een keer deze combinatie te herhalen. 17 Augustus zijn dan ook 10 prachtige pups geboren, 3 reuen en 7 teefjes..het Z nest Op 15 december 2015 kreeg ze haar laatste  pup ... Chaqamba Ngwani  An African Treasure...hij groeide uit tot een fantastisch stabiele lieve en vooral stoere reu onder het toeziend oog van zijn vader in Duitsland.

Inmiddels is onze "oma" met pensioen, waar ze elke dag geweldig van geniet !! wij hopen natuurlijk ook dat we nog lang van haar mogen genieten...

Copyright 2019 anafricantreasure.nl - Realisatie door Skytz websites winschoten