Hoe fokken wij?

Zo af en toe hebben wij een nestje pups, we proberen zo goed mogelijk een geschikte reu bij onze teefjes te kiezen. De reu moet niet alleen de ''looks'' hebben en goed van bloedlijn zijn maar ook vooral sociaal zijn en lief van karakter. Tenslotte willen we niet allemaal een ''showhond'' maar vooral een hond die een volwaardig lid van een gezin kan zijn met een goede uitstraling.

Onze pups groeien op in huiselijke kring en worden goed gesocialiseerd, ze zijn gefokt volgens de regels en richtlijnen van het fokreglement RRCN en worden dan ook allemaal geënt en gechipt, ontwormd en krijgen een stamboom mee naar hun nieuwe huis met een rapport van de nestinventarisatie van de RRCN. Wij zijn terug te vinden op de fokkerslijst van de RRCN, www.rrcn.nl

Bij ons zijn alle teven HD, ED, JME en DM vrij.  

Bij aankoop van een pup ontvangt u een overeenkomst volgens de richtlijnen van de RRCN waarvan wij lid zijn. We doen er alles aan om de pups goed te begeleiden naar hun nieuwe huis. Het is een gewoonte van ons om de stamboompapieren persoonlijk bij u thuis langs te brengen. Ook organiseren wij altijd een terugkomdag als de pups rond een half jaar zijn en gaan we gezamenlijk een wandeling maken met koffie en gebak!

Copyright 2019 anafricantreasure.nl - Realisatie door Skytz websites winschoten