18 November 2022

Op 18 Oktober 2022 is Tuwa bevallen van 11 puppies, ze deed de bevalling "uit het boekje" en doseerde haar energie heel mooi. Het bleef behoorlijk spannend. Op de echo zagen wij ongeveer 5 á 6 pups, maar dat er 11 pups geboren werden hadden we nooit verwacht! Toen we daarvan bijgekomen waren was de verdeling de 2e verrassing.

Helaas is 1 Reutje doodgeboren en heeft 1 teefje het niet gered...

Inmiddels geniet Tuwa optimaal van haar nestje pups, de 2 reutjes en 7 teefjes maken het goed en groeien als kool!

Ze worden al echte hondjes met eigen karakters en looks, maar ik zou zeggen kijk zelf en geniet!

Er zijn nog enkele pups beschikbaar voor een nieuw huisje, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

5 November 2022

Nyangoma Five Star Fancy Fleur "Umi" deed weer super goed haar best in Bleiswijk en kreeg een uitmuntend met een 2e plaats in een goede tussenklasse teven.

5 Oktober 2022

Een paar weken geleden heeft Tuwa (Zindika My Dutch Tuwa T) heeft een prachtige date gehad met de knappe Gabon (CH Zindika My Brave Gabon By Ace). Het was liefde op het eerste gezicht en we hebben inmiddels bevestigd gekregen dat ze een buik vol puppies hebben gemaakt.  Rond 21 Oktober 2022 verwachten wij dan ook het "Autumn Litter".

Mocht u interesse hebben in een puppy uit deze combinatie, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek.


4 juni 2022

Umi had een goede dag tijdens de Holland cup in Arnhem met 1 jaar en 2 maanden oud kreeg zij een mooi keurrapport en een Uitmuntend. Hiermee mocht er worden opgesteld op de 3e plaats.


27 Maart 2022

Umi (Nyangoma Five Star Fancy Fleur) behaalde weer een Uitmuntend met een mooi rapport tijdens int. Dogshow Rijnland in Hazerswoude.


01 Oktober 2022

Nyangoma Five Star Fancy Fleur "Umi" behaalde een 1e plaats jongste pup teven op de KCM September 2021

 


01 Oktober 2022

September 2020 heeft Saga Ngwani An African Treasure een prachtig resultaat gehaald op Kampioens ClubMatch van de RRCN.

1e plaats teven Open klasse uit een sterke groep van 22 honden!