Aisha Ngwani An African Treasure

Khanzi An African Treasure x Chadari Chiremba Balancing Rock.

Geboren: 23 September 2013

NHSB: 2939295

De naam Aisha betekend 'leven'. Ze is een ontzettend vrolijke, lieve en zelfverzekerde hond. Ze valt op door haar enorm expressieve hoofd en mooie bouw. Op shows presteerde ze dan ook goed, ze is goed geconcentreerd in de ring en erg baasgericht en heeft er schik in!

Binnen het gezin is Aisha een beetje de 'joker' ze is ontzettend grappig en slim. Gelukkig is ze ook een enorm lieve hond en houd dan ook heel veel van knuffelen en s 'avonds lekker op de bank tegen de baas aankruipen. Aisha is HD/ED vrij en tevens DM en JME vrij.

Op 15 augustus 2016 werd zij voor het eerst moeder van het J nest met Ridgevalley Farouk An African Jewel als vader. De pups, 6 reuen en vijf teven hebben het erg getroffen bij hun nieuwe bazen en we zijn heel erg tevreden hoe ze zijn uitgegroeid. 

Haar 2e nestje met als vader Mkangawi Akinwunmi Chaka, geboren op 8 juni 2018 "Hide & Seek" is genoemd naar onze grote voorliefde voor detectives. Zo hebben alle 8 pups namen die verwijzen naar politie- of detectiveseries. Onze Saga is genoemd naar de vrouwelijke inspecteur uit de geweldige Zweedse-detective The Bridge.

Het derde nestje is geboren op 2 oktober 2020, oorspronkelijk gepland voor voorjaar 2020 maar het Corona-virus verplichtte ons om deze plannen aan te passen. Deze 9 pups met als vader Tsavos Hunter Daimond edition Tayo wonen inmiddels allemaal bij hun nieuwe baasjes en doen het daar heel erg goed, ze zijn vrolijke en sociale honden!

Dit was voor Aisha haar laatste nest en is hiermee dan ook heerlijk bij ons op "pensioen".